need for speed undercover secret code

Posted: Desember 12, 2008 in Uncategorized

oi para need for speed lover. gmana? dah nyoba game ini belum? ada comment?

kalo kata gwa sih, ini game masih kurang memuaskan adrenalin para gamers khususnya gwa. soalnya kalo menurut gwa, handlingnya jelek banget euy. ga sesuai dengan apa yang diharapkan oleh jari kita. trus tampilannya juga lagi2 menurut saya, masih lebih baik need for speed most wanted. alur cerita juga terlalu simpel. apalagi untuk sekedar namatin carrernya doang. kayaknya anak sd juga bisa tamat. abis, gampang banget cu. semoga aja ntar lagi kalo ngeluarin game baru, bisa lebih baik lagi. ga asal2an kayak undercover ato pro street. tapi buat kalian yang baru mulai main ini game dan butuh secret codenya, bakal gwa kasih. soalnya kalo baru mulai, secret codenya lumayan sangat membantu. ada juga sih trainernya. tapi cuma ada fasilitas nos yang tak terbatas aja. kao mau, bisa di donlod di blog gwa. buat yang mau kenalan lebih jauh, bisa add di fs dan fb. alamatnya ohno_conan@yahoo.com

Cheat mode

Enter the options menu, choose the “Secret Codes” selection, then enter one of the following codes to activate the corresponding cheat function. Note: The codes will only work once per profile. The bonus cars are only available in Quick Race mode.

    $10,000Enter $EDSOC (contains the letter “O”) or %%$3/” as a code.

    $15,000Enter S1D3K1CK as a code.

    Die-Cast BMW M3 E92 carEnter )B7@B= as a code to unlock the Die-Cast BMW M3 E92 car.

    Die-Cast Lexus IS F carEnter 0;5M2; (contains the number “0”) or 0;6,2; (contains the number “0”) as a code to unlock the Die-Cast Lexus IS F car.

    Die-Cast Mitsubishi Lancer Evolution carEnter 2<?P;G as a code to unlock the Die-Cast Mitsubishi Lancer Evolution car.

    Die-Cast Nissan 240SX (S13) carEnter ?P:COL (contains the letter “O”) or @/;#/+ as a code to unlock the Die-Cast Nissan 240SX (S13) car.

    Die-Cast Porsche 911 Turbo carEnter >8P:I; as a code to unlock the Die-Cast Porsche 911 Turbo car.

    Die-Cast Volkswagen R32 carEnter !2ODBJ: (contains the letter “O”) or !3/$”): as a code to unlock the Die-Cast Volkswagen R32 car.

    NeedforSpeed.com Lotus Elise carEnter -KJ3=E or .+)3>$ as a code to unlock the NeedforSpeed.com Lotus Elise car.

thanks for visit this blog…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s